torstai 24. tammikuuta 2013

Bulldogit istuvat tuoleilla

Helmi ja Paavo bulldogit näyttävät, että kyllä koiratkin voivat istua tuolilla, vaikkakin tyyli voi olla hieman erilainen kuin ihmisillä. Usein ihmisten istuessa tuoleillaan Helmi saattaa tulla rapsuttamaan tuolilla istuvan ihmisen jalkaa kertoakseen, että hän haluaa myös tuolille. Eihän siellä lattian rajassa ole yhteen kiva yksin makoilla, vaan pitää päästä samalle tasolle kuin muutkin, jotta saisi enemmän huomiota. Toisinaan Helmi nostaa etutassunsa tuolille ja odottaa, että joku nostaisi takapuolesta hänet tuolille istumaan. Helmi myös odottaa, että joku nostaa hänet lopulta pois tuolilta takaisin lattialle. ♥

Tässä koirien tyylinäytteitä siitä, miten tuolilla voi istua ja miten lepäillä.




Paavo: "Öö... Mikä painava mun selän päällä on?" Helmi: "Mun pää.
Se on painava, koska siellä on niin paljon tietoa ja viisautta."

Paavo: "Tiesitkö Helmi, että poikabulldogeilla on isompi pää
kuin tyttöbulldogeilla eli ne on vielä viisaampia. Eikö?"
Helmi: "No sun tapauksessa se ei pidä paikkaansa."


Helmi: "Alkaa ihan nukuttaa, kun on niin mukavan lämmin ja pehmeä päänoja..."

Helmi: "...paitsi hivenen aromikas."

6 kommenttia:

  1. Voi että mitä söpöliinejä!:D Olen itse hankkimassa enkkubullia, mutta mites sun hauvojen terveydenlaita on?:) että kuinka paljon menee kuluja eläinlääkärissä käynteihin?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helmi on meidän koira ja Paavo on mun siskon bulldoggi. Helmillä on ollut jonkin verran iho-ongelmia lähinnä tassuissa ja lisäksi silmäongelmia (kirsikkasilmä ja silmäluomen kiertymä, jotka molemmat leikattiin). Lisää Helmin sairauksista: http://helmi-bulldog.blogspot.fi/search/label/sairaus. Kyllä eläinlääkärikuluihin on mennyt paljon rahaa. Siksi on ollut hyvä, että meillä on ollut koiravakuutus. Yksi eläinlääkäri käynti voi olla 100-200 euroa ja vuodessa voi joutua käymään noin 1-3 kertaa ja jos on leikkaus niin maksaa vielä enemmän. Paavolla on myös todettu ongelmia polvissa ja lonkissa. Sillä on lähiviikkoina tiedossa leikkaushoito toiseen jalkaan. Helmin nenäpoimu on aika iso ja sitä pitää päivittäin kuivailla, ettei tulehtuisi. Paavolla on paljon parempi nenäpoimu eli se ei kerää väliinsä mitään. Kannattaa pentua hankkiessa kiinnittää huomiota juurikin tuohon nenäpoimuasiaan. Mitä pidempi kuono, sen vähemmän ongelmia ja bullin myös helpompi hengittää. Enkkubullin luonne on kuitenkin niin ihana ja ihmisrakas, että kyllä sen eteen tekee päivittäin poimujen puhdistuksia. Onnea bulldogin hankintaan! :)

      Poista
  2. Aivan ihana blogi. Mulla om oma blogi myös mutta valitettavasti ruotsiksi.
    http://fyrkloverochbulldog.blogspot.fi/
    Laitan sun blogi mun blogilistalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos.
      Sulla on myös ihana blogi, vaikka tekstiä en kaikilta osin ymmärräkään. :)

      Poista
  3. Wau mikä blogi!

    itselläni kanssa 2 englanninbulldoggia (uros ja naaras)
    Molemmat alkaa lähentyä 7v ikää : )
    Sairauksia on ihossa ja tassuissa furunkoloosia<--vai miten nyt kirjoitetaankaan. Molemmilta ristisiteet leikattu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kiva, jos tykkäät blogista.
      Helmi täytti viime sunnuntaina 4v ja tänään sai viimeisen antibioottipillerin furunkuloosiin, joka oli taas uusinut. Taitaa olla aika yleisiä nuo iho-ongelmat bulldogeilla. Usein se furunkuloosi voi johtua ruoka-allergiasta. Helmi on nyt poro-kesäkurpitsa eliminaatiodieetillä. Onko sinun bulldogeilla allergioita?

      Rapsutuksia sinne molemmille bulldogeillesi! :)

      Poista