torstai 25. heinäkuuta 2013

Helmi-neitokainen

Kävimme veneillen kesäretkellä saaressa, jossa oli upeat kallioiset rannat ja kauniita rantakukkia. Tässä on viehättäviä kesäkuvia Helmi-neitokaisesta. ♥



2 kommenttia:

  1. Hei Anni!
    Onko Helmille tullut enää eliminaatiodieetin aloituksen jälkeen furunkuloosia tai korvatulehduksia? Meidän haukulle tulee niitä molempia ja hotspotteja tasaisin väliajoin ja kiihtyvään tahtiin. Aiomme nyt aloittaa eliminaatiodieetin ja otattaa talven tultua allergiatestit. Toive olisi, että kyse olisi vain tuosta varastopunkkiallergiasta (kun jotain allergiaa tuntuu varmasti olevan). Olisi kiva kuulla voiko näistä inhottavista pikkuvaivoista päästä eroon. Ihan samasta rodusta ei ole kyse, meidän haukku on lyttykuonojen kevariversio, eli mopsi :)
    Tsemppiä Helmin tervehtymiseen jalkaleikkauksesta! Kipsi on kyllä tosi makee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka,
      Helmillä on ollut eliminaatiodieetteihin siirtymisenkin jälkeen furunkuloosia ja korvatulehduksia ja aina niiden jälkeen onkin vaihdettu eri eliminaatiodieettiin, jotta löydettäisiin mahdollisimman hyvät ruoat. Eläinlääkäri kyllä sanoi, että taustalla voi olla muutakin kuin ruoka-aine allergiaa, kuten siitepölyjä. Allergiatesteissä on todettu varastopunkki ja pölypunkkiallergiat. Ensin Helmillä oli kalkkuna-kasvis, sitten poro-kesäkurpitsa ja sitten peruna-seiti. Poro oli kaikkein huonoin, koska suolisto tulehtui ja Helmi oksensi melkein heti ruokansa, kun sai syötyä.

      Nyt on kyllä jo useiden viikkojen ajan ollut tassut tosi hyvässä kunnossa. Vain toisen etutassun yhdessä kohdassa on sitkeästi yksi furunkeli, mutta muuten tosi siistit. Korvatkaan eivät ole nyt vaivanneet. Ruokana on ollut perunaa, seitiä ja ruokaöljyä + vitamiinia. Ja vähän on annettu myös kalkkunaleikkelettä.
      Helmiltä poistettiin tänään tikit ja paraneminen edistyy hyvin. Rapsutuksia teidän mopsille ja toivottavasti löydätte sopivat ruoat. :)

      Poista