sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Vesillä koirien kanssa

Koirien kanssa vesille lähtiessä on muistettava, että myös koirat tarvitsevat pelastusliivit. Koirien pelastusliiveissä kellukkeet ovat selän puolella ja pitävät koiran vedessä jalat alaspäin uintiasennossa. Koirien pelastusliiveissä on myös yleensä kahva selän kohdalla, josta koira on helppo nostaa ylös vedestä.

Helmillä on Hurtta -merkkiset puna-mustat pelastusliivit, jotka otetaan käyttöön aina, kun lähdetään järvelle veneilemään. Helmin menoa liivit eivät yhtään haittaa. Kun pelastusliivit on laitettu Helmin päälle ja sanotaan, että "Mennääs sitten" niin Helmi lähtee saman tien veneelle päin. Helmi ei pelkää veneen moottoria yhtään, mutta vedessä liikkuvat airot on aika uhkaavat ja niille pitää välillä haukkua. Tässä tyylinäytteitä veneilyretkeltä.

Helmi tähystää veneen keulassa.

Veneen keulassa on mukavaa olla vierekkäin.

Helmi istuu veneen pohjalla.

"Ei vielä mennä kotiin. Pyydetään Paavoakin veneilemään.."

"Mitä tuolla on? Pikkukaloja..? Eiku se onkin pikku-Paavo."

Paavo tuli laiturille katselemaan venettä ja halusi myös tulla veneilemään. Paavo pennulla ei ole vielä omia pelastusliivejä, koska ne kannattaa hankkia vasta sitten, kun on kasvanut täysikokoiseksi. Paavolle löydettiin kuitenkin lasten pelastusliivit, jotka laitettiin Paavon päälle väärinpäin niin, että liivit kääntävät selän ylöspäin uintiasentoon.

"Määkin haluan veneilemään."

"Huijui, nyt vähän jännittää."

Helmi ohjaa kapteenina ja Paavo tähystää perämiehenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti