sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Talvinen lenkki

Helmillä on Hurtta Collection valjaat, jotka on kätevät lenkillä. Valjaiden avulla hihnasta vetäminen ei paina kurkkua, vaan jakautuu rintakehään.



7 kommenttia:

  1. Anteeksi, ihan pakko oli tullu kysymään, mistä saa tuollaisia hurtan valjaita missä on tuolla sivussa nuo renkulat mihin saa hihnan laitettua? Itse olen tässä yrittänyt tuollaisia etsiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä jo aikaa, kun nuo hankittiin. Muistelisin, että ihan Mustista & Mirristä nuo taidettiin ostaa. Nuo sivurenkulat olisi kyllä hyvät, jos koira vetäisi esim. jotain ahkiota.

      Poista
  2. Joo kiitoksia vastauksestasi :) Kävin katselemassa mustin ja mirrin nettivuilta olisiko siellä ollut ja ei valitettavasti ollut :/ Olisikohan sitten näiden valjaiden tekeminen lopetettu kun ei meinaa mistään oikein löytyä tuollaisia missä nuo renkulat sivulla. Olisi nimittäin pyöreillessä koiran kanssa varmaan hyvät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi, ettei löydy. Täältä linkistä löysin saman mallin, mutta ilman niitä renkuloita: http://www.vaivaton.com/product/53-1-5119303/Valjaat-pehmustettu-Hurtta-ruskea
      Vaikuttaa siltä, että mallista on poistettu ne renkulat. Me ostettiin nuo joskus 3-4 vuotta sitten, että on voinut malli jo muuttua sen jälkeen. Ehkä siihen voisi itse tuunata sellaiset renkulat.. :)

      Poista
  3. Niin, no yritän kysellä tuolla nettikirputoreilla jos jollain olisi noita vanhanmallisia :)Niin mitenkähän tuo oma tuunaus onnistuisi :)

    VastaaPoista
  4. Vielä kysyisin että minkä kokaiset nuo valjaat ovat mitkä tässä Nellillä on päällä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muista mitä kokoa tuo on, kun ollaan nyt mökillä ja ei ole valjaat mukana täällä. Mutta onhan Helmillä aika isoa kokoa tuo, kun rintakehä on aika leveä.

      Poista